Bătrâneii și bătrânele care-și ignoră vârstă – în fotografii

De multe ori mi-am închipuit cu ce m-aș ocupa și cum aș fi. Dar oamenii din articolul ăsta pe care o să-i vedeți în fotografiile de mai jos, se pare că au trecut mai departe de își închipui ce ar face la bătrânețe. Unii dintre ei, chiar, după 70 de ani și-ai găsit hobby-uri noi. Fotograful Vladimir Yakovlev a găsit exemple reale de oameni de peste 60 de ani, care, indiferent de vârstă, duc un mod activ de viață, mulți dintre ei reușind să realizeze lucruri care nu le-au reușit în tinerețe.

Vezi mai jos fotografii cu băbuța DJ sau moșul culturist:

 

5814_4
Băbuța care a decis să se apuce de muzica de club la 68 de ani. Acum are 72, se pricepe foarte bine și e cunoscută în lume

 

La 65 de ani un moș nebun a decis să se pună pe skateboard. Acum are 78, se dă intens cu placa și din câte vedem, e încă întreg.
La 65 de ani un moș nebun a decis să se pună pe skateboard. Acum are 78, se dă intens cu placa și din câte vedem, e încă întreg.

 

5814_15
Are 61 de ani, iar la vârsta asta se ocupă intens cu fitness-ul. E și de înțeles, având în vedere că e model foto și prezentatoarea unui popular video-blog.

 

5814_14
Are 60 de ani, și face sală, îi place să arate bine și…are 60 de ani.

 

5814_11
Are 61 de ani și se învârte în jurul barei de parcă ar avea 21.

 

5814_25
O echipa feminină de Aikidō din Rusia, cuprinsă între vârstele de 55 și 75 de ani.

Toată treaba asta de fapt o lecție pentru noi toți. Indiferent de câți ani, poți să te ocupi ceea ce îți place. Și cel mai important, niciodată nu e prea târziu să-ți urmezi visele. De asemenea, când stai să te gândești că oamenii ăștia fiind cu jumate de secol mai mari ca noi, pot realiza lucruri pentru care generația noastră găsește nenumărate scuze să nu le facă.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *