Marea Festivăreală – Join the Club

Marea Festivăreală, e un fel de analogie de la Marea Hoinăreală din care fac parte Sorin Onișor și Bogdan Comănescu. Ce fac oamenii? Umblă prin țară și în afară ei, fotografiază și trăiesc experiențe frumoase pe care le împart cu noi. Ei bine, m-am gândit la un concept, un grup, din care să facă parte persoanele care merg la festivaluri, evenimente mai mari. Oameni doritori de aventură, adrenalină, dar care nu găsesc un aliat de misiune.

Marea FestivărealăCe este Marea Festivăreală?:

Marea Festivăreală, o să fie în primul rând un grup pe facebook, unde o să intre persoanele care sunt interesate sau au intenția să meargă la un anumit festival. O să fie un loc în care poți stabili legături, și în caz că nu ai cu cine merge, poți apela la compania celorlalte persoane de pe grup. De asemenea, vor fi postate părerile și sfaturile celor care au mai fost la festivalurile respective. Vor fi destul de utile pentru cei care au intenția să meargă ediția viitoare.

Pentru cine e grupul ăsta?

-pentru cei în primul vor să meargă la un festival

-pentru cei care caută cu cine să meargă la un festival

-pentru cei care au întrebări legate de vreun festival

-pentru cei care caută transport, cazare, bilete și distracție și pentru cei care le oferă

Link către grupul de pe facebook

Din propria experiență vă pot spune că ar fi un lucru util, având în vedere că de multe ori, multe persoane nu au cu cine merge la un festival, iar grupul ăsta va permite împrietenirea și stabilirea de contacte, ca să te poți alătura unui grup care știe să se distreze. Sau, vrei la un festival, și nu știi pe cine să întrebi cum e acolo, cum e atmosfera, care sunt prețurile, cum e drumul până acolo și tot felul de lucruri care le cunosc persoanele care au mai umblat pe la festivaluri. Prin grupul ăsta încerc formarea unei comunități bazate pe înțelegere, prietenie și sinceritate. O comunitate a oamenilor care iubesc să meargă la festivaluri, să se distreze și să-și facă prieteni. 

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *