Workshop fotografie de concert cu Miluţă Flueraş

Ăsta e unul din evenimentele anului care le aștept de atât de mult timp. Un workshop incredibil cu Miluță Flueraș. Acesta va avea loc, duminică 15 martie în orașul Cluj în cadrul Photo Romania Academy. Acum un an, prin aceeași perioadă, am asistat la un workshop de al lui Miluță Flueraș în București. A fost e experiență foarte interesantă, să-l vezi pe omul care a fotografiat cele mai importante evenimente muzicale din țară.

 

miluta

Acolo am avut parte de explicații detaliate în ce privește bazele fotografiei de concert. Despre încadrările corecte, expuneri, jocuri de lumini, echipament foto și editare. Pentru mine, partea cea mai interesantă a fost atunci când Miluță a vorbit despre editarea foto. Putem vedea cu ușurință fotografii făcute de el, dar mereu am fost curios de workflow-ul care îl folosește, acesta fiind un lucru foarte important, care influențează imaginea finală. Apoi am vorbit despre portofoliu.

 

workshop

 

Eh, de data asta o să fie mult mai tare. O să se organizeze un live shooting, care după părerea mea e una din cele mai tari chestii ale workshop-ului respectiv, pentru că avem ocazia să fotografiem acolo unde se ține și workshop-ul, putând analiza împreună fotografiile făcute, primind indicații și sfaturi direct de la Miluță. De asemenea, el o să vorbească și despre cele mai de succes fotografii ale lui, ceea ce poate fi foarte inspirator și motivațional. Și există șanse să primiți un ghid util plin de exemple legat de fotografie de concert.

 

 

Dacă sunteți pasionați cu adevărat de fotografia de concert, sau vreți să aveți o inițiere puternică de către cel mai bun fotograf de concert din România, atunci nu ezitați să veniți la workshop. Mai multe detalii găsiți aici. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate. De asemenea, o să încerc să fac un live feed în imagini cu ceea ce se întâmplă înainte de workshop și în timpul workshop-ului.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *